wooooooooo

är man grym eller? jag klarade banan, fast nu är det tolvan som är omöjlig. men jag kan iaf sova inatt. jag glömde säga en grej också, JAG SÅG MICHAEL NYQVIST I TÄBYC! Det är cooolt. Japp. HAre, godnatt!!

Bloons

Godkväll. ikväll har jag sett på moas match och  hon var somvanligt grym :) täby is vann med 5-3. just nu har jag så jävla svårt med den här http://www.jesper.nu/onlinespel/plattform/Bloons_3.php. BANA 11 ÄR JU OMÖJLIG!!!! Jag lackar. Jag somnar inte förrän jag har klarat den.

min bror kommer hem imorgon och jag är såååååååååååååååååååååååååååååååå excited. :)
hare bra, nu ska jag klara banan.

JUL(ia)

snart är det julafton och carl kommer alltså hem, så jag är glad! har köpt 2 julklappar, måste fixa de andra också. imorgon är det fotbollsgrej i skolan som jag icke pallar. jag spelade nyss match och är asseg. men snart är det storvreta och jag är skittaggad. hare!


regn

hola. allt är fint med mig, spelade nyss match. förlorade med 4-1 och var typ 10 st men annars var det trevligt. jobbade på idol igår också, det var trevlans. det var jag som la ut idoltidningar om det är någon som undrar vad det var för dutkig person som hade gjort det..jopp. ha en trevlig helg, hej.


Nu är alla små stjärnor

GOD EFTERMIDDAG
idag har jag köpt min första julklapp till pappa!!  woooo. det är bra. och present till syster. bra. sitter och skriver om mitt drömyrke. snart klart nu. hade halv studiedag idag också. men den var knappt halv. vi slutade 1, skulle egentligen slutat typ 2. det är inte en halv dag!!! dum.

jag måste göra lite reklam för min klass hemsida också :D den är skitkul.
http://www.nagano.tk. jäpp. hej!


julstämning

godkväll
idag har jag spelat fotboll, kom femma för att ett lag hade lämnat wo. moget!!! sen så förlorade vi på straffar mot frej också. det var surt. hmmmmmmmmmm, och mamma bakade lussebullar igår vilket var bra. lite julstämning, första advent idag också. och ingen snö!!!!!!!! det är dumt. men det är typ några veckor kvar sen kommer caaaarl hem och så är det julafton, vilket är mkt najs. sen har jag typ 10000 grejer att göra. matteprov imorgon och jag kan typ ingenting. =( har dock bokat biljetter till lwkonserten nu också vilket är treeeeeeeevligt. nu ska jag srkiva om mitt drömyrke. adjö adjö