Jag är en vampyr

Amber har kommit från Amsterdam vilket betyder massa lådor!





wake up

Igår var jag på oasis med dom här tjejerna, fina är dom och känner vi inte igen den där posen julia?



Sen började hela skiten grymmt var det, ceasers var förband passade bra tycker jag, dom körde sina hits och lite till sin fick oasis ta över och det var  bra,  det var en bra konsert inget mer och inget mindre, men frågan kvarstår vart fan var Live forever?



Sen var det slut och alla skulle hem.




Globen var lila, ser rött ut av någon anledning.



Sedan var det tuben hem, jag schteker och står.



Julia är mindre schtek och sitter.


Call on me

Idag var det skola! det brukar ju vara det på torsdagar och snart är det ju helg, fy fan vad skönt det är.

Idag hade vi svenska och engelska, svengelska!!  avslutar med en bild från studion från idag.




Flickan i en Cole Porter-sång

Idag har jag lyssnat på Eric Prydz och lite Rage aginst the machine och lite gyllene tider, men jag borde lyssna på oasis,
Idag började vi med en ny kurs som heter, ja vad fan heter den? minns inte riktigt men något med  typ instrument/sång nivå1. Roligt med en ny kurs, jag har valt bas som jag ska fördjuppa mig i, kommer bli nice.

Här skulle jag haft lite bilder från lektion idag med det cpar sig så det blir en bild på dom här tjejerna som tycker jag är lik Dadvid Battra(?!)



Det är över nu

Pappa lyckades nyss med att dammsuga upp en slips! det ni!

Julia

Hon fick lösenordet och det första hon gör är att skriva en idiot inlägg, kaxigt var det, det gillar vi inte, så går det juila!
Så nu får du fortsätta blogga på din nya tönt blogg!



Fear No Darkness

 Sitter och lyssnar på Timo, riktigt bra musik får bli mer av han i framtiden, ser nu också att julia har gjort en nya blogg, jag skrattar mycket högt! och tänker att jag har vunnit vårat krig, hon har fått lösenordet nu men jag har bytt det igen, tror inte hon vet det.

Kom ganska nyss hem från friskis  och är helt slutkörd, ska sova nu!

-

,

SuperSonic

Sitter och lyssnar på supersonic medans jag läser aftonbladet och expressen som sågar deras spelning i göteborg, fy fan!
Aja samtidigt läser jag på Flashback att den var grym och jag litar på dom! Kommer vara grymt på onsdag, men det är ju kul att alla ska med hem till åkersberga Amdanda! och moa lite också!

Idag är det måndag och musik hela förmiddagen, grymmt helt enkelt




Vi började lektion men lite genomgång från förra lektion då vi lärde oss om PA och sånt, harry  tyckte inte  det var så jätte kul, men det tyckte tydligen danne.




Efter genomgången var klar så skulle vi micka upp ett trumset som vi sedan skulle spela in det var ganska skoj!
Fast jonte verkade ha lite tråkigt





Nu var det upp mickat och jonte skulle soundchecka.


'
Allt låter bra och jonte är glad :)

Nu väntar jag på mat och snart ska jag ner till gymmet.

Morning Glory

Sitter nu och lyssnar på oasis spelning i Göteborg låter riktigt bra, kommer bli riktigt bra på onsdag ska försöka att bara lyssna på massa oasis till på onsdag så att man kan varje textrad till onsdag.



I helgen har jag haft ganska fullt upp i fredags var det skol lan det var skoj jag kom ditt vid åtta sen spelade vi i några timmar sen vid klockan tio så kom Juila, Anna och Amanda förbi så jag och elias packade ihop och gick hem till julia sen var vi där i resten av kvällen sen när vi var klara där gick vi till skolan igen  och spelade några  matcher sen vill jonte gå hem så då gjorde vi det det var fredagen det nu kommer lördagen.

Igår så tog jag det lungt på dagen sen smsade Amanda mig och frågade om vi skulle hitta på något och det tyckte jag lät skit bra så vi gjorde det hon komm till mig vid nio, jag hade börjat kollat på Seven Pounds med Will Smith så vi såg klart på den, den är riktigt bra med lite konstig man fattar typ ingenting i hela filmen men i slutet så förstår man allt, grymmt helt enkelt!
sen så vibbade vi ille på msn och frågade om han inte skulle komma över och det gjorde han så klart, så när han kom så började vi kolla lite på tv och snacka lite allmänt samtidigt åt vi några riktigt goa chips tycker jag, det var några ekologiska som pappa hade köpt stog itne riktigt vilket märke det var aja men goa vad dom!
Sen när King Kong var slut så började vi kolla på 51states tror jag den hette det var ganska rolig lite konstig men underhållande sen sommna amanda typ i soffan eller hon somna engång innan i mitt tum också hon var typ helt slut den kvällen. Men jag och elias kollade klart på filmen sen när den var slut vid tre tiden så kollade vi på illes favorit program " how its made" på Discovery Channel så efter det gick ille hem och jag och amanda gick upp och sov.

Och idag började det men att pappa kollade på Skidor på högsta volym och jag vakna vid elva och då låg jag bara i sängen och vila skit skönnt var det sen efter någon timma vakna amanda också så då låg vi bara där och prata och jag facebookade lite imellanåt. Sen pressade vi oss upp vid klockan två och åt frukost
 och sedan var det kalas hos alexander som fyllde 3, grattis på han.

Nu måste jag sova har gitarr lektion tidigt imorgon.

LAN

        Sitter i skolan och geekar som fan helt sjukt blivit lite för mycket cs.
Julia ringde nyss och satt att vi skulle umgås men jag känner att jag är lite för cool för henne!
Men får vell stå ut en kväll med henne.

Nu är hon här också!
Hej då!

Skolan

Sitter i skolan nu och internet är så segt att spotify inte funkar kommer fan dö av det väldigt snart det är hemskt det borde dom använda som tortyr på terrorister.
Har matte lektion just nu men det blir inte så mycket matte som ni ser.....

Rockbjörnen

En sammanfattnig för er som missade Rockbjörnen, en dålig värd än änu sämre sidekick! kicken!
Lite halv kassa live saker ända bra var nog lykke li.
Det som var bäst var att In flammes var nominerade i nästan alla kategorier men vann inte ett skit! så jävla bra!

läggdags nu!

Skall du hänga med nää!!

Har börjat lyssnat på Bob hund ganska schyst band! Rubriken är en är en Bob Hund låt om ni inte fatta det.
Idag var jag i plugget som vanligt var vell helt okej, lite sega lektioner bara men det funkar.
imorgon är det fredag det gillar vi då är det också LAN i skolan tror jag är där en stund sen får det var nog rör mig nog vidare till julia sen.
Kollar nu på rockbjörnen är vell ganska kul markus krunegård spela nyss lät väldigt dåligt tycker jag, men nåt jag inte fattar vad i helvete kicken helvetet gör där GAH!!
Amanda Jensen hade nyss världens längsta tack tal  grattis till henne att hon lyckades med det!

aja orkar inte skriva mer nu, en sista fråga till er nu varför sänds inte den här grabbens mat-program?
synd är det iallfall!

http://www.ugoto.com/video_the-most-retarded-cooking-show-ever.html

WTF!!

Där har ni en äkta Julia rubrik!

En del på gymmet gillar jag inte riktigt det är dom där personerna som lyssnar på musik och tror bara för man har lurar i öronen så hör ingen annan när man stönar högt som fan, GAH säger jag fattar inte riktigt varför dom gör det heller, idioter säger jag bara, nu ska jag nog sova.

God Natt

Julia

Det här är ju julias blogg  så den borde ju handla lite om henne så det här inlägget är ett inlägg om julia, till julia.
Efter kollat runt på facebook så märker jag väldigt snabbt att julia kör med samma pose väldigt ofta för ofta!

Exempel kommer nu
























Och jag håller med din syster som verkar har börjat tröttna på den posen.

Dagen

Idag har jag vart i skolan (Supprise!!) det var ganska segt som vanligt men danne och niklas underhåller som fan, idag hade tillexempel Niklas på sig ett par Wayfarer WTF!! som julia skulle sagt.
sen efter skolan var det att vänta tills det var bandrep det gick bra, vi har bestämmt att vi ska spela Yellow med Coldplay det kommer nog bli bra båda att spela och det kommer låta grymmt.

snart ska jag äta äta blir tidig mat ikväll för det blir gym senare ikväll och då är det inte nice.
Avslutar det här inlägget med ett Live klipp med låten Yellow.




Nu är det ert beslut om vems bloggen blir.

Yes nu ligger det i era händer om julia får lösenordet eller inte, ni får skriva en kommentar det som får flest kommentarer med sitt namn vinner!

ÖGONORGASM

The killers kommer till hultsfred så jäkla nice, nu måste jag bara boka biljetter....



Barack Obama

Sitter och kollar på 24an nu när barack blir president det är fan ganska coolt ändå första mörkan presidenten eller solbrända som jag säger. Det är helt sjukt med folk där i Washington man ser bara massa skit stora folkmassor med lite mellanrum imellan dom sa att en mille var där men kan det verkligen stämma? skit samma nice iallfall för han!
sitter vid matbordet och kolla när mamma fixar mat  luktar gott iallfall har inte riktigt sätt vad det blir förutom pasta.
Det ska tydligen på LAN i skolan på fredag till lördag kan nog bli riktigt kul men lite geekit att gå ditt eller lite XD skit geekit men det får gå man måste ju hjälpa klassen att spöa NV töntarna i alla saker.
Nästan vecka kommer min kusin hitt från holland men han är här med sitt jobb så vet inte om jag kommer hinna träffa han men ska försöka.

Måste skriva till en rolig grej som hände där i skolan, jag sitter på lektionen som nästan är slut jag sitter brevid danne som fäller upp sin data och startar Internet explorer(!) och sen ska han in på google.se men stavar fel skit många gånger sen ger man upp och går in på sin favoriter och så har han sparat det där och klickar på det och vänder sig mot mig och ler som han alltid gör. jag börjar då as garva och då börjar han också det utan att han vet åt vad han skrattar åt.

Julia kan hon

                                                           Men julia verkade ju ha kul i idre......


Klar med allt för dagen.

Nu har jag kommit från min enda lektion för dagen ett tråkig matteliektion med hansa, den var ganska underhållande danne briljerade som vanligt och johan kom en timme sent och maninen var där hans borde vara hedrad.

Avslutar inlägget med en bild på danne från någon mattelektion


1000apor

Något som är bra är att dom har börjat publicera riktigt roliga och bra saker! tillexmepel Svartskalle-Soran helt genealiskt helt klockrent har skrattat mig igenom båda avsnitten mer sånt vill jag se.
Deras nya tillskott är style by mats nya serie hans nya fashionskola ska bli skoj att se dom kommanadeavsnitten.
Fast jag gillar hans gammla Fashion tv och när han åkte runt på olika saker skit kul ju!
Och där är han! Pashion For Fasion har han iallafall som han brukar säga






Sen har vi julia som är förra ägare av den här bloggen nu kommer lite vackra bilder på henne!( jag hör hur alla hurrar)



Ja ni har tur idag det kommer fler bilder.



jaa...... somsakt bor fashion där?

Julia Gästbloggar på sin egenblogg

På julias bergäran vill hon det här publicerat, håll i hatten nu det här är vackra ord! självvklart skojar jag,

Hej allihopa. Eller om det nu finns några läsare kvar när det inte längre är jag som skriver.. men ja. Idre var skitkul och det är tråkigt att helgen tog slut så snabbt.. tråkigt att komma tillbaka till skolan igen och jag har en krigsnovell att lämna in imorgon! och jag är inte klar. jippiiiiiii nu får jag sitta hela kvällen. jag som är så trött. bilder från idre kan ni kolla på fejan för det är lite svårt att infoga bilder när man skriver detta inlägg på shanes wall!! nu måste jag fortsätta med pluggeriet och inte skriva här mer. och förresten verkar det som om shane har tagit beslag på denna blogg för en liten framtid framöver men wtf. det ska vi ändra på snart. får la muta honom med något om inte annat. nu måste jag fortsätta plugga lite och sedan sova. harrrre bra fellows! vi hörs snart igen. /Eder Julia

Gymmet

Kom precis hem, det var meningen att jag skulle ta lungt med det sket sig och jag körde på som vanligt blev massa armar och sånt tjafs. Nåt som är kul är att det är samma 20 pers som man ser där varje gång, det finns verkligen en av varje där den nya rookien som är där med brorsan och bara står brevid och tittat nervöst runt omkring sig och sen finns det gammlingarna det läskigaste med dom är att dom är så starka och viga helt sjukt. sen finns det biffarna dom maxar på varje maskin dom är helt sjuka. Sen finns det föreldrar vars barn verkar gå i samma klass eller idrottslag eller något iallafall om man lyssnar på deras samtalsämnen. Sen finns det dom snygga tjejerna dom är alltid det men en snygg tjej kompis också dom är också nice! Jepp så ser det ut på friskis känner att det är värsta bloggmanina nu så det kommer två inlägg till väldigt snart.

Julia gnäller.

Nu har julia kommenterat och skrivit på min wall snart ringer vell hon också! Jag funderar hur jag ska göra om jag ska ge med mig och ge lösenordet bara sådär eller om jag ska utpressa henne. Jag känner att jag kan få en lunch av henne om jag har tur vi får se hur det blir med det, ni får gärna ge förslag vad ni tycker hur jag ska göra. Elias ringde nyss och sa att han är här om 20 min  och jag åt nyss så jag kommer nog få håll inte bra, men jag funderar om jag ska köra lite efter skolan imorgon, har bara en lektion imorgon från 08:45-10:10 NICE!
Har nyss vart på ICA och lämnat ett lapp till amber, hon skulle hämta sitt mobila internet, fint ska det va!
Idag vart det lungt i plugget carl var sjuk så vi hade bara två musiklektioner med mackan, dom handlade om PA och såna saker, mackan spela ju på Debaseri lördags eller Deban som syrran skulle sagt.
Nu har jag inte så mycket mer att säga så det här räcker för den gången!
Ha det bra alla läsare!


Allt

Har inte skrivit här på ett tag så nu kommer ett baota inlägg!

I fredags hade jag bara två lektioner det var nice som fan, först var det matte med hansa det var ganska skojit en lektion med hansa sitter alldrig fel. Sen efter den lektion hade vi datakunskap med Larsa G efter som vi är lite specila har vi datorkunskap några månader till, JA ni läste rätt vi failade i kursen som alla får MVG om dom kan skriva ett mail.
Avslutar det här delen av inlägget med en sne bild på hans!



Sen efter den skoldagen minns jag inte riktigt vad som hände men på kvällen var jag med ellen och anna iallafall det var skoj det skulle haft en bild på dom men hittar den inte*helvete*

nu gjorde jag mig till och kollade på fejjan och hittade den här galna bilden på dom!

Igår har vart i stan på mamma och pennicha först åt vi på nalen och efter det såg vi på Changeling grym film,  rekomenderas mkt varmt.

ny orkar jag inte skriva så mkt mer än att min syrra kommer hem väldigt snart att det är skit nice!
här skulle jag också ha en bild på henne men hon har raderat alla sina 20(?!) album på fejjan så jag hittar ingen bra bild på henne, jag tror ni överlever det. Ja eftersom jag letade efter en bild på anna och ellen var jag ju tvungen att hitta en bild på syrran! här är syrran och min kusse jens!


Snart kommer julia hem, det har vart skoj att blogga här, man har lärt sig endel det är inte lika lätt att uppdatera som man tror man glömmer lätt bort det på några dar.



.

Kom inte på någon bra rubrik så det får duga med en punkt. Skolan var halvseg idag hände inget specielt.
Engelskan var tråkig Ms Persel var sjuk idag med men hade orkat mailat några tråkiga uppgifter till kembeler den ena var att göra en övning i boken den var en stor grej man skulle göra så man behöve bara börja så jag och rasmus plöjde igenom två sidor och kände att det fick vara nog sen så började vi med den andra sin gick ut på att skriva en låt om en karaktär som vi gjorde på engelskan igår så vi gjorde det lätt för oss och satta bara text på explode( det är en låt som ett gammla bandet gjorde :P ) så kände vi att vi var klara och började spela cs. jag känner att jag ska trappa ner på cs spelade det väldigt mycket nu börjar bli för töntigt.
klockan åtta ska jag och ille vara på friskis och börja köra på som vanligt!

Gästbloggaren IGEN!!

happ nu sitter vi med en till lärar lös lektion och vid det här laget borde ni veta vad det betyder CS för hela slanten fast vi har jobbat lite också!

Gästbloggare

Ser nu att lars winnerbäcks film/dokumentär är på ettan nu, har redan sett den tyckte den var sådär så ni som har missar den kan ju kolla på ettan nu!
Idag efter skolan blev det cs för att fördriva tiden till rockskolan sen på rockskolan jamade vi Sweet Home Alabama den är roligt att spela några roliga saker i den så det är mycket nice :D
Efter rockis blev det att ringa ille och säga till att han ska till friskis sen körde vi där i nästan tvåtimmar sen efter det såg jag den här bilden, då blev man ju jävligt taggad  2 veckor kvar  :D

sen kom jag hem och jag och pappa åt och diskuterade spanien hur vi skulle göra med det och vi kom fram till att vi försöker åka ca 17-31 juli, här har ni utsikt  från balkongen  som ni kan dregla till, nu ska jag upp till sängen och läsa aldrig fucka upp av jensa!

Skolan

Dagen börjar med att klockan ringer, man känner att man behöver några  minuter till så jag snozzar 10 min till och somnar om sen ringer fanskapet igen och jag pressar mig upp...  märker efter jag har duschat att det är ltie bråtom så jag djurar gör allt dubbelt så snabbt specielt frukosten det var brutalt köttar in mackan i munnen ochs  sveper ett glas jucie snabbt sen var det bara slänga på sig kläder och sedan röra sig mot bussen på vägen på vägen möter jag elias. Sen när man är i skolan är Ms Persel sjuk men vi har fått några skit tråkiga uppgifter sen kommer kembler in också och säger att kalle är i london så vi har ingen webdesign heller * GAH MOMENT* så någon smart säger att vi ska lira cs så efter 5 min sitter alla runt ett bord och försöker skjuta huvvet att varandra. Nu har vi ätit lunch kembler och den nya grabben blev utan fiskpinnar!
nu sitter vi och väntar på att kembler ska starta svenska lektionen.

Gästbloggare

YES!
Nu ska snart julia åka till idre med sitt fotbollslag, man hör hur alla barnen på gatan jublar! mycket underhållande det här.
jag har tänkt att starta en blogg med et har alldrig blvit av så det är skönnt att kunna skriva lite här för den här bloggen har ju hela tolv(!) läsare om ens det, inte dåligt julia!
Imorgon börjaden med engelska det är ganska okej sen blir det lite webdesign och efter det svenska sen efter det blir det lite rep med bandet och efter det blir det gym för min del, så kommer min morgondag se ut.
Har nyss börjat läsa Jens Lapidus upp följare på snabba cash som heter aldrig fucka upp men efter läst stieg larrsons milenium böcker så är allt annat dåligt.
Nu känner jag att kroppen säger stop för idag och vill gå och sova, jag håller med och ger ger med mig och går upp på övervåningen.
Godnatt alla läsare!

Mahahah

byt lösenord?

Idre

Halleu
Imorgon åker jag till Idre, det ska bli mycket roligt. Synd att inte Linn följer med bara.. nästa gång!




Från bowlingen i lördags.. ser ni vem som ligger överst på denna lista? jo. Julia W. vem är det då? jo jag. Och under mig är Jöns. Vem fan är Jöns? Vem döper sitt barn till Jöns?

Jag kommer hem på söndag, kära bloggläsare. Hoppas att ni kan göra något annat under tiden. Spela lite gitarr. DEt är kul. jag var förresten på min första gitarrlektion idag och det var så jävla nice!

hej då !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Map of the problematique

Min dator är den mest mongoiga i hela jävla världen. Fan. Köpte den i höstas och nu är den helt fuckad och hänger sig hela tiden. Hur mycket jag än slår på den återgår den inte till sitt normala. hepps. jajaja får ta hit någon som fixar den snart.

matchen idag gick bra förresten. fan vad bra jag var. älskar när man har ett sånt flow som jag hade idag. gahhhhh!

Najjjjs ällä! Stilig kostym också.


Fashion?

Yo
snarre har jag match och ska spela i samma lina som min syster och det ska bli mycket kul! nu måste jag skriva lite om liberalism, konservatism och socialism. ett arbete som ska vara inne imorgon, mmmmmmmm najsi. och man ska göra ett grafiskt blad och använda sin estetiska sida lite mer. ajo. hm. borde ha gjort det redan men jag fastnade med gitarren i knät så jag blev sittandes så en stund. jag blev glad när jag fick spela lite gitarr. har bokat min första gitarrlektion förrsten, på tisdag! dagen innan idre, så jag får passa på att packa ikväll kanske.


känns som om dessa två (krunegård och winnerbäck) har använt sammma stylist eller någonting. eller så har någon av dom härmat den andra. eller så kanske alla rock/pop/songwriters går runt sådär och ser deppiga ut i regnrusket. ja så är det nog.

Everything inside is made of stone

Yo!
Igår bowlade jag med några kompisar. Det var roligare än vad jag hade tänkt, men bowling är fortfarande överskattat.. Och idag ska jag bowla igen! >< Men iaf, det är med laget och det ska la bli nice. Igår kom jag tvåa efter Shane men idag ska jag fanimig vinna. jag är ju lite uppvärmd. nästa vecka ska jag också bowla med laget uppe i idre. jo. jag tyckker att ni ska börja kalla mig för bowlingkungen efter nästa vecka.

Jag måste blåsa håret sen ska jag iväg och sen ska vi kolla på TIS - Pixbo tror jag och sen blir det middag på tegel. Det blir nice. Sen ska jag hem till Ille och fira honom med en massa. Blir lite korvfest idag igen tror jag.. Ille fyller år idag förreten. Grattis till honom!

Ha en trevlig dag, HEJ!

Stavfel.

Ursäkta mig! "men det var nice ändå. mitt och shanes lag vann och det är ju det ända som räknas." ÄNDA? Wtf? Jag tackar marcus för att han så fint påpekade detta fel och det ska genast åtgärdas.

Ha en fortsatt trevlig kväll, folks.

try it again

tjena
idag är jag sjuk och har ont i magen. och jag vill inte vara det idag för det är en lång dag i skolan idag och jag missar mycket tror jag. segt. då kan man passa på att plugga lite hemma, promenera, och också spela lite guitar hero och nu har jag hittat min brors gamla skjutspel (håller på att installera counter-strike nu tror jag) och det ska bli najjjjs. hoppas bara inte att jag kopplas upp på internet och får köra mot en massa andra människor för jag suger. ><

Over 'fore it started

Hallå i huset
Idag har jag typ läst mycket ur min bok. Bra av mig. Fast fortfarande inte halva som skulle vara utläst till imorgon.. ao. Ja i morgon, då börjar allt igen och det ska bli...intressant. och segt. 8.30-17.00 första dagen, det borde vara olagligt att börja så hårt.

mennn iaf det är typ en vecka kvar till jag ska till idre med amanda och resten av laget och det ska ju bli så sjukt kul!



Bild från Sölden förra året tror jag. så kanske det inte riktigt ser ut i idre mennn det blir nice iaf!
Och här är sköna amanda :)))

Day after tomorrow

Det är omänskligt mongokallt ute just nu. Fast det kanske var värre igår, det var sjukt. typ knappt -20. Mina lår var döda efter att ha varit ute i typ tio minuter. Sheize.

Bastade iaf med grymma Lina idag. Det var mycket skönt. och jag GICK hem. Ja. I kylan. Med min snygga matchning röda halsduk och blåa mössa. Det funkar visst.

Här är hon. Grym.

Jag är tråkig

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Ja det är klarte :o mycket sånt

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag har för mig att jag hade att sluta knäcka fingrarna (eller det kanske var för två år sen men ao) jo det har jag då inte gjort isf.

3.Dog någon som stod dig nära?

Nixi

4. Vilka länder besökte du?

Polen, Danmark och Finland (yey!!!) sen gotland också

5. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha 2009?

Arå

6. Datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
hm, jag har varit med om mycket trevligt detta år men slutet av juni var grymt nice. typ 29-30 då var jag först i västerås och spelade fotboll sen åkte jag direkt till köpenhamn med min familj och träffade carl. åh vad nice det var. jag hade jobbat klart på seglarskolan och hade mycket ledighet framför mig.

9 augusti - Winnerbäck på Zinken
17 september - Coldplay, Globen
och mycket mer
7. Vad var din största framgång 2008?
Hmmm tycker att det är kul att jag har gått på många konserter. Om man nu kan säga att det är en framgång

8. Största misstaget?

Gjort av med mycket pengar, inte pluggat tillräckligt

9. Har du varit sjuk eller skadat dig?
hmmm inte vad jag kommer ihåg

10. Bästa köpet?

min gitarr!!

11. Vad spenderade du mest pengar på?
Konserter, fika och kläder.

12. Gjorde någonting dig riktigt glad?
jeepp mycket. mina syskon, min gitarr, all musik, mina kompisar

13. Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2008?

amen typ bland annat
Skivan Viva la vida med Coldplay
Smutser - Kristian Anttila
Västerbron - Laakso
Jag är en vampyr - Krunegård
fröken svår - lars winnerbäck
sex on fire - kings of leon
aoh och mycket mer.

14. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Gladare!

15. Vad önskar du att du gjort mer?
Pluggat mer i höst hade inte varit fel.

16. Vad önskar du att du gjort mindre?
suttit mindre vid datorn tror jag

17. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen och farmor. Mycket mysigt

18. Blev du kär i år?
Jaså ja jo kanske

19. Favoritprogram på tv?
Boston tea party (PATRIK!!!!)

20. Största musikaliska upptäckten?
Klurig fråga du. Hm. Krunegård kanske?

21. Något du önskade dig och fick?

aaaaa det var det

22. Något du önskade dig men inte fick?
jo det var det nog

23. Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
jorå

24. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
FASHION!

25. Vad fick dig att må bra?
Mina syskon, mina vänner, musik och min gitarr. känns som jag har skrivit detta en gång redan.

26. De bästa nya människorna du träffade?
Emilia och Linnéa! Bra tjejer det. Många andra i nya i min klass är sköna också. Sen typ.. Shane såklart.

nu ska jag plocka iordning på mitt rum, sedan läsa i min bok, sen käka lite lunch, sen ner till läkarn och ta spruta och sedan ska jag till lina och basta =) mycket trevligt. sen ikväll har jag träning och sedan är det match! det blir najs. sverige vinner.

ha en trevlig dag!

jag fattar ingenting

min bror carl ska åka tillbaka till helvetespolen imorgon. min syster kommer iofs hem frn fjällen. något positivt med morgondagen. inte så schystt att jag bara får umgås med dom en i taget dock. ><

Nu ska jag snart iväg till mina kusiner. ska bli trevligt!


2009

Man kanske borde komma på något nyårslöfte nu.. har några måsten:

1. Sluta spendera så mycket pengar!!!!! Gjort av med sjukt mycket sedan i somras. Finns dock några undantag (konserter och andra nöjen. samt nödvändiga kläder. fan det är typ alla mina utgifter. åhå. mindre fika också.)
2. börja plugga!!!! klara av matte b galant. mvg ska jag ha. nästan. kanske inte. men g. eller om man får drömma lite, vg.
3. Träna mycket. Hoppas att jag hinner med både fotbollen och innebandyn
4. inte göra något dumt. vad som räknas som dumt kan variera sig dock.
5. bli asbra på gitarr! mina gitarrlektioner börjar nästa vecka tror jag. kommer bli grymt.
6. Inte sitta så mycket vid datorn. Onödigt mycket tid går till det.
7. Gå på många konserter. Det är bra utgifter, det.

OK. Detta kommer bli grymt. Men. Nu sitter jag ju vid datorn ändå. Inte så bra. Men nu ska jag hitta på nåt annat. kanske spela lite gitarr kanske. måste la byta om också, här sitter jag med handduk. aoh.


Eyjjjppa

Tjena mors
Idag är jag trött. har vridit på dygnet vilket inte är nice. vaknade kl 11 typ imorse :O Inte vanligt för att vara jag. Och på nyårsafton somnade jag 8 på morgonen typ. ao. Skulle egentligen träffat lina och linn idag men ska göra det på måndag iställt och det ska bli trevligt =) idag åkte jag istället skridskor med min familj + shane och + carls kompis. det var mycket kul och vi lirade hockey och grejer. kul tills carls satsarkompisar med hjälmar och grejer kom. men det var nice ändå. mitt och shanes lag vann och det är ju det enda som räknas.

Just nu lyssnar jag på nya favvorna
Shout out louds. fan vad bra. lyssna!
En julinspelning med johnossi och markus krunegård förresten. kolla det här. och nu ser jag att anttila har en också. blir till att lyssna på det nu.
 

Jag vet att du älskar mig, annars stämmer du inte in på min filosofi

Goddagens.
Jag är trött idag och ska sova tidigt. och ska kolla om det går någon sevärd film på tv. skönte. ne nu ska jag spela lite gitarr tänkte jag. med hjälp av SPOTIFY så lyssnar jag för tillfället på snoddas vilket är jättenice :D

och wtf håller blogg.se på med. mitt inlägg jag skrev igår kommer inte upp. argh.