svensk mästare

vann sm idag, mycket roligt. nu ska jag plugga matte och tagga inför nationella imorgon. sen är det match!

skol-sm final.

halloj. :) imorgon har vi skolsm final! och jag är nervös och laddad. ska bli kul. och på torsdag är det nationellt prov i matte också - läskigt. FAN alltså, jag börjar tappa stinget. detta vavr intget bra inlägg. ledsen. jag ska bättra mig.

teater

hallej! jag har ont i magen vilket är mycket dumt. jag ska på teater ikväll och se linn vara mimare! jag och lina ska käka middag innan och jag är taggad. har premiärmatch imorgon, elits första seriematch för mitt lags del och det ska bli kul. sitter och kollar på innebandyfinalen nu, SJUKT SPÄNNANDE, aik gjorde nyss mål. fast jag hejar på warberg. det gör jag samtidigt som jag skriver ett arbete om buddhismen och hinduismen och samtidigt som jag bloggar. jag är grym på att göra många saker samtidigt. nu ska jag lista det jobbigaste ljudet för närvarande: 
TAMTAMTAMTAMMM  kundvagn mot kullersten!

någon som kommer på något värre?
nu ska jag ringa lina och sedan springa och duscha. hare fint människor, hej!

bläckfisken oktobaldo

tjeeeeeenare allhopa. med mig är allt bra, ledsen att det inte har blivit så mycket bloggande på ett tag, men jag har haft andra saker för mig. jag har fixat sommarjobb på seglarläger för små kattar och grejer. jag är taggad men sjukt nervös. det är mycket i skolan nuförtiden också. :( idag ska jag jobba med fotbollslaget och sedan lira träningsmatch. ruligt.

under tiden jag är upptagen med annat så kan ni läsa andra läsvärda bloggar -
www.davidbatra.blogspot.com.
HEJ!

tisdag

tjena mors. nu måste jag bli bättre på det här i bloggen. uppdaterar ju nästan aldrig nuförtiden. jag mår bra iaf. lite småseg bara, ont i huvet och grejer. ryggen är lite stel, får be mamma massera sen! just nu sitter jag i skolan och kollar runt lite på www.1000apor.se. bröderna schulmans nya humorsajt, moa och matilda sitter bredvid mig.

marcus fyller år idag btw, och han är sjuk, stackarn. och om  han läser idag så hälsar vi grattis!