Party With My Pain

Idag är det Valborg. Sitter och lyssnar på MGMT och taggar inför sommaren det känns som sommar om man tittar ut.

Harry kan rita!



Kom ihåg mig

Idag har jag vart i Norrtälje med skolan, vi var där i en högstadieskola och snackade lite om vår skola, det var ganska kul.
Sen så åkte vi tillbaka till skolan och när vi började bära upp alla saker till skolan igen så sitter sanna i personalrummet.
Hon har vart ute på turne ett tag nu så man har inte sett eller pratat med henne på ett tag så det var kul att "Cath up" hon berättade om massa saker som hände på turnen.

Skönt med Valborg nu, då blir det en extra lång helg! GAH!!

Style By Mats har ett nytt FashionTV avsnitt.

GAH!! Är den ända jag säger.



Du är bara vacker när det är mörkt

Idag vaknade jag vid 13:00, det är typ rekord nästan! Fast jag kom hem vid fyra tiden så det räknas inte.

Dagen började med en frukost framför Tvn, jag kollade på Grillad, fan vad tråkigt det var!

Sen vid tre tiden åkte jag till Farmor och Farfar, och där var mina små kusiner Calle och Ellen.
Jag och Calle tog vara på det bra vädret och tog en fotboll och gick och spelade det var skoj och det var ganska länge sen jag träffade han.

Nu har jag tänkt och jag ska få i mig lite mat!

Killing Floor

Igår gymade jag med Elias och Frida.
Och idag hade vi boxning på jumpan så nu är mina armar helt slut dom skakar.

Snart ska jag iväg och kolla på när Amanda och Julia har match, fan om dom inte vinner.

Be Mine!



Sitter och klipper lite film.

En Hand I Himmlen

Om ni missade jonathan Johansson på Nyhetsmorgon imorse så kan ni klicka här!



Young Dad



Se och lär julia!

Breaking It Up

Sitter här sent på kvällen på en sjukt obekväm stol, varför?

Joo för
omegle, lite kort om det om det man chattar men någon stranger som kan sitta vart som helst i världen.

Idag har jag mest ätit en ceasar sallad i tanto och köpt ett par gitarr strängar.

Imorgon ska jag stränga om min Levin!

Christmas In July

Jaa det här lovet har ju vart skit kul!

Det har fan vart det sämsta skiten genom tiderna och borde få en plats i Guinness Rekordbok, så jävla tråkigt har det varit.

Dear me har stått på reapat på äppel datorn.

Imorgon är det fredag, vad nu det betyder.

Syrran vill att jag ska börja använda hatt.



Tveksam till det, ska jag verkligen svika min keps?


Kids

OMGOMGOMG

MGMT är bokade till Popaganda i sommar!!

Den 28-29 Augusti smäller det på Eriksdalsbadet!

Jag är taggad till tusen!

Vill ni veta det bästa av allt? biljtetten kostar bara 475kr.



One love

                                                                Varför har vi inte sånt här på svensk tv?



Vill Ha Dig

Sitter nu i soffan och funderar på vad jag ska göra idag och resten av lovet, och kommer fram till att det här lovet kommer nog bli ganska drygt.

Fast Popautomaten ska träffas imorgon! det kommer nog bli kul.

Daniel i Sophies klass har hittat ett klipp jag letade efter förrut tack till han!

Det är Brooke knows best marathon på MTW!! SCORE (NOT)



Elden

Vilka sommar känslor man får idag, och själv så sitter man ute med macbooken i knät och lyssnar på lars Winnerbäck och har ett glas saft vid min sida, det är väll så det ska vara en sån här dag?

Minus Celcius

Sitter och kollar när Dregen blir grillad.
SVT PLAY är fan så jävla bra, helt sjukt smidigt, mkt enklare än att ladda ner det.

Mamma har köpt en MacBook, Grattis till henne!

Blame It On The

Den ska jag lära mig på bas!

Jag har kollat på Så Ska Det Låta, molly var ju roligast när Peter frågade en frågade och svaret var scissor sister och så ska hon säga det men tvekar inann och så viskar hon till pianoisten : jag kan inte utala det det, så får han säga det åt henne. Haha.

Jag sitter och ljuger ihop lite om vad jag har ätit i veckan till en skoluppgift.


Need To Tell You This

Igår tog jag det mest lungt, fast på kvällen gick jag hem till Sophie där var det lite annant folk också, vi somnade ganska sent ungefär vid fem sen vaknade dom flesta av oss vid tio.
Vi åt lite frukost och kollade på vänner och pratade sen lagade Sophie mat åt oss, himla  gott var det sen runt halv åtta på kvällen var jag hemma igen och åt middag och sen vid halv tio kom frida hitt sen gick hon vid tolv igen, vi hade trevligt, hon läste gammla barn böcker för mig och jag fick massa flashbacks om när jag var liten och läste böckerna om kastor den snickrande  bävern med mamma.

Nu är jag jättetrött och ska sova, ganska skönt att det är fredag imorgon.



Touch and Go

Onsdag.

Idag har vi haft ledarutbildning i skolan det var ganska skoj, det bästa med dagen är att jag har lov nu.

Dagens musik står Swingfly och Miss bea star för.
Och dagens bild står Oskar bakke för.





Efter Skimret Efter Snön

Jag brukar inte gilla tisdagar men dagen idag har vart den bästa dagen på ganska länge.
Dagen började med en vanlig matte lektion, men idag var det så bra stämmning i gruppen, alla hade lyckats få G på provet så alla var glada.
Sen efter det hade vi en jätte snabb lunch för vi skulle ha svenska redovisning som gick som det gick den skulle kunna ha gått mycket bättre men jag kände att jag inte riktigt orkade bry mig.

Sen efter svenska lektionen så skulle vi igentligen slutat men innan vi slutade svenskan så stack mackan in huvvet genom dörren och sa att alla skulle komma til studion för där skulle alla få välja en låt från RockGården som man ville mixa och synca ihop med ett filmklipp.

Sen när alla hade fått varsin låt och varsitt klipp så stannade jag, Jutta och Elias kvar med mackan i studion och grejade lite, Mackan höll på med att installera Premiere på några datorer.
Jag och grabbarna satt mest och kollade på filmer från RockGården som vi ska jobba med och snacka lite skit med mackan.

Sen efter ett tag så frågade mackan om vi ville ha något från kaffemaskinen ingen ville och då började han genast skratta högt och sa och han självklart bjöd  och då började vi genast säga vad ville ha och jag fick instruktioner om vad Mackan skulle ha "Kaffe Mörkrost" sa han.

Så jag och dom andra började gå till Kaffemaskinen och började med att trycka fram en "Kaffe Mörkrost" och det gick jätte bra men sen skulle jag och grabbarna ha lite varmchoklad och vi drar varsin men märker ganska snabbt att den ser ganska vattnig och att den är väldigt blek, Jonte prövar först och säger att det bara smackar vatten så alla häller ut sin kopp och tar en ny vända med en annan varmchoklad fast den här hette "ChocoCreame" men det var lika illa så alla hällde ut sin igen.

Vi bestämmer att vi tar en vitchoklad och den smackar bra, sen när vi är klara hör vi mackan stå vid andra sidan korridoren och skricka med utländsk inspererande röst " VART FAN ÄR MIN KAFFE?!" alla började as garva och går mot studion, när vi är framme märker vi att vår rektor där och snacka lite skit med mackan och vi börjar snacka om allt möjligt.

Och när vi var i köket och skulle hämta koppar till chokladen så tog vi oss en titt i frysen och där ligger några glaspaket och vi blir genast sugna som fan att sno den så Jonte springer snabbt ner längst ner i huset och gömmer glassen, sen går vi tillbaks som att inget har hänt vi snackar lite och sen beger vi oss hemmåt och i studion bestämmer vi oss för att glassen där nere kommer ha smällt jätte mycket så jonte springer ner till den och hämtar den och ger den till ille som  sedan ger den till mig och jag springer till frysen och byter ut den mot en annan glass.


Jag avslutar  med några blider på den "To Cool For School Mackan!"
Bilderna är från Jonathan Johansson spelning på P3LIVE.













Fredag

Sitter i skolan och väntar på att få repa om en timme och 20 minuter, hatar den här tiden lika mycket varje gång man sitter här och surar över att man sitter själv och har skit tråkigt. Och jag tänker varje gång att om det skulle vara lite varmare skulle man kunna sitta ute men nu när det är bra väder ute orkar man inte gå ut.

Aja dagens uppdrag för mig på den här spilltiden är att hitta ett klipp som jag har sett på svt1 när en kille spelar gitarr och sjunger kända låtar men han har översatt texten.
Det ända mer som jag minns är att han sjunger på ett biblotek och jag misstänker att  killen som sjunger är florence valentin.