Family values

Nämen hallå i stugan!
Idag har jag åkt skridskor med min kära familj (förutom empy som är i fjällen och festar. hon mådde inte så bra idag på nyår..oruttigt!!!) Mennn iaf det var trevligt idag. Isen var grymt fin och väldigt mycket fryst. Och pappa tappade min kamera i isen och jag lackade. skärmen blev helt mongo och grejer, men sen blev den okej igen. som mamma sa "han blev nog bara chockad" och det var väl så det var.




Shtekarcarl.



Nu hörni ska jag städa lite och så inför kvällen.

Its gotta be at least a hundred degrees

MEN Å!!!!
En del av planerna till nyår är fuckade. och jag som var så taggad! Jobbet det. och jobbiga människor finns det överallt. men ändå. jag och mina vänner får hitta något nytt att hitta på på nyår.

Gårdagen spenderades först med med mina vänner från klassen i stan med middag och sedan fika i gamla stan. mysigt. sedan bar det av hem och att träffa elias shane amanda och anna vilket var trevligt :) Dock blev det lite sent vilket har resulterat i att jag är lite småtrött idag. men har ändå varit på födelsedagsmiddag hos min farmor med en stor del av släkten som var jättekul. har inte träffat det gänget mycket. :) grattis på farmis.

en bild på mig, min bästa farmor och min bästa syster emelie. bästa skärpan på länge också!

Lite låttips vill ni alltid ha också. här kommer det:
Shout out louds - 100 degrees (egentligen en såndär liten nolla som jag inte pallar trolla fram nu)
Over 'fore it started - Caesars (som förövrigt ska vara förband till oasis. fråga om jag är taggad!!!)
New Slang - The Shins
About you know - Timo Räisänen
(som ska spela på nalen i mars tror jag det var. måste köpa biljetter snaret)
Human - The Killers
Party with my pain - Johnossi
(och vem tror ni har lärt sig introt på gitarr? ajojuste det är jag)

Ha en trevlig kväll, folks. Nu ska jag ringa till Lisa.

I'm a joker, i'm a smoker i'm a midnight toker

JAg klarar inte av black sunshine på guitar hero..förvisso spelas den ju på expert men ändå. den är grymt svår. och det är tråkigt att den är så jevla dålig också. annars kanske det skulle vara lite mer okej att jag har fastnat där. jag ser dock med en viss fasa fram till den dagen jag ska få tampas med knights of cydonia som enligt mitt braiga minne är gyrmt svår på hard, undrar hur den är på expert då. >< Idag har jag spelat fotboll i drygt tre timmar. det var ganska kul, men jag har lite ångest om hur j ag ska göra med fotbollen i vår. plus att jag har ångest för att jag inte har pluggat så mycket under detta lov. och att jag har spenderat mycket pengar på kanske en del inte så fullt nödvändiga saker sedan i somras. åh.

sen har jag kollat på batman också, med snyggingen heath ledger som jokern. grym skådespelare! synd att han är död.


nu, hörni. är det snart dags för mig att återgå till harry som ligger och väntar brevid min säng. Fast jag måste egentligen läsa en annan bok. ahhhhhhh. gonatt.

En-dum-en tycker att sjön suger!!

Men å.
Ja. Idag var jag i täby centrum med min bror och hans kompis. det var trevligt. träfffade moa och fikade också :) mycket trevligt. nu för kvällen blev lite planer inställda så jag får se vad som händer. och min syster åker till fucking fjällen imorgon vilket är segt :/ en vecka utan henne kommer bli lång. men det är nyår och det blir najjsjjsjs. detta blir lite osammanhängande. men. ja. ha en trevlig kväll

Förresten så är
spotify en grym uppfinning!

Det var en gång en sjöman med mössan käckt på svaj



Jani.
Ikväll ska jag på bio med Lina, vilket ska bli mycket trevligt. Vi ska se Yes man, hoppas den är bra nu.

Julafton förresten var en bra dag. Med familjen och farmor här hemma blev det mysigt :) kalle anka var nice och så. Julmaten var god också. GRöten på morgonen är bäst! Laxen och sillen och också delikat :)) fast jag missade karl bertil johnsson som gick kl 7. men jag menar vem kollar på tv då? då är la alla i full gång med middag och julklappsutdelning och grejer. jajajajajaja
i julklapp fick jag b la iaf gitarrlektioner av mamam och pappa vilket ska jättekul! Rimmet löd typ "vid julen käkar man mycket knäck, snart ska du bli lika bra som winnnerbäck" och det ska jag bli. såklart. även om jag inte är så långt kvar i dagsläget... sen fick jag också b la gitarrställ, nya skor, en film (solen i ögonen om herr winnerbäck) och någon teaterföreställning med mor och emelie, sen lite annat smått och gott. mycket trevligt.

ha en trevlig juldag folks. imorgon börjar mellandagsreahetsen!


På drift

http://www.kent.nu/index.jul.asp

Grym låt.
Nu ska jag inte skriva mer, måste byta om och sedan vänta på farmis!

GOOOOOOOOOOOOOOO JUL!

Ja
God Jul då.
Jag vet inte vad som har blivit av traditionerna i min familj längre. DEt låg inget paket under min säng imorse!!!!!! Och jag som riktigt drog ut på det.. vaknade lite och tänkte "nä jag väntar lite till". detta hände några gånger i morse. Sen var det typ bara jag och carl som käkade gröten. emelie träffade en kompis och pappa vet jag inte vad han gjorde och mamma satt brevid och kollade på när vi käkade. mamma och pappa hade gått upp typ vid sju och käkat. vad är det för stil ><

Igår rimmade jag lite och ni ska få lite smakprov.
Paket nummer 1 är en Blues-DVD till pappa
Nu när du musicerar och tar ton
Ska du få något som ger dig lite inspiration
Om de stora herrarna du måste kunna en del
Lycka till med ditt framtida gitarrspel

Paket nummer 2 är en mascara till mamma
För att få andra människor att vackla
Kan du b la dina ögon spackla
Denna är gjord för lite tips och trix
Den är kanske köpt på kicks

sen har jag och emelie köpt tre plektrum till pappa också som vi har gömt i vardagsrummet. en hänger inslagen i granen och en annan ligger under en tomte. det är roligt att ge julklappar!

God jul

(emelie ser iofs ut som en lucia här men ändå)

HAHAHAHHAA Omg vad vindögd hon ser ut också! kul

Santa claus is coming to town



Jo. Igår kläddes granen och den blev fin tycker jag. Står annorlunda detta år, alltid nice med lite omväxling..



Jo och sen hände det såklart lite olycker. om inte granen välter eller alla ljusen ramlar i golvet så är det något annat. detta år var det julgranskulorna. först var det en som föll i golvet..(carls fel) då sa emelie "fan du fick med min fot på bilden då kommer man tro att det är jag!" men nu skriver jag att det var carl. så.


sen direkt efter typ så var det en till. (emelies fel, eller carls igen. kommr inte ihåg)

och jag och emelie testade om vi kunde få alla julgranskulor på carls hand! det fick vi:

sen bakade familjen lite marsipangrisar och sånt. och nörden carl gjorde såklart några typ bakterier. jag gjorde pingu och annat. det tyckte jag var roligt
.


ser ni pappas snubbe i bakgrunden med typ världens stösta näsa och röda hatt?! haha den är skön.

Nu hörni ska jag hitta på nåt annat och det är typ bara en timme kvar till julaftonsdagen!!!!! wow

He doesn't look a thing like jesus

Yo
Idag har jag och emelie varit i stan och köpt dom sista julklapparna. och nu ska jag städa rummet och sedan ska jag göra julrim och julgodis och sånt där mysigt. måste slå in klapparna också. jag har börjat fastna för the killlers vilket är mycket nice!!


ha en bra dag före dopparedag folks!

Personlighetstest

Ah nu har jag gjort detta personlighetstest på sonic.se igen. jag passar bra in på min linje där alla är nyfikna på sig själva och hur man hanterar situationer. ja.


Din personlighetstyp: Bestämda och uppriktiga. Födda ledare. Utomordentlig förmåga att förstå övergripande organisatoriska problem och finna hållbara lösningar. Intelligenta och allmänbildade, ofta mycket bra talare. Värderar kunskap och kompetens och har inget överseende med ineffektivitet eller dåligt organiserad verksamhet.

Karriärer som skulle kunna passa dig: Företagsledare, VD:ar, organisationsgrundare, affärsföreståndare, chefer, entreprenörer, domare, advokater, jurister, datakonsulter, universitetslärare, politiker, kreditrådgivare, fackrepresentanter, marknadschefer, banktjänstemän, systemanalytiker, forskare.


Resultatet tyder också på att jag går på rätt linje. Mennnn vad är ett test lksom. Men man får la hoppas på att det stämmer ganska bra. Nu ska jag gå på promenad med shane och elias tror jag. ha en bra kväll.

Boy, one day you'll be a man

Halloj
Idag har jag spelat match. Sen har jag kommit hem och spelade badminton med mama och papa och min bror carl. det var kul även om jag och carl förlorade mot gamlingarna. pinsamt!

Imorgon måste jag storstäda mitt rum, sen ska jag baka julgodis. måste dock handla några sista julklappar. jajajajjajaja

frågan är nu vad jag ska hitta på ikväll. det återstår att se.



en bild på markus krunegård bjuds det på idag. men wtffffff var är hans underbara röda gitarr som jag ska köpa likadan när jag blir rockstjärna? Nu ska ni få se den också. Snygg!!!!!



DU TAPPADE EN GRAN!!!!!!

yo.
nu ska jag dricka glögg och det ska bli gott. kanske en pepparkaka slinker ner också.

Jullov

aahhhhhh jag har jullov. detta är mycket skönt. visste ni förresten att det finns pingviner i sydafrika!?

http://www.reseguiden.se/forum/bilder/34607

Halfway down the stairs

NÄMEN HEJ KAJ. Får ont i magen av denna video.



Nu ska jag plugga lite french inför provet på torsdag. Den sista dagen i skolan och läraren lägger ett prov då!!!!! Då är man snäll.

OH NO!!!!!!! It's christmas

Ok. Stressdagen är över och det blev som väntat. kom lite sent till spelningen som grädde på moset också, men det var lugnt dom hade inte börjat spela än. fast timo räisänen spelade inte vilket var lite fail. en av grejerna till att vi var där. men precis när jag och emilia steg in så började markus krunegård spela typ och det var nice. han körde iofs bara jullåtar (en av laakso, men ändÅ)

Veronica Maggio & Salem Al FAkir var höjdare också. sen skulle dom (mange schmidt och hon tjejen som heter filippa bark tror jag) dela ut priser till tre av dom som har handlat sina biljetter på internet. och jag hade ju gjort det och blev aspirrig. tänk om ajg skulle få ett pris (som bestod av skivor av alla som uppträdde + biljetter till krunegård i februari, som jag redan har, och några biljetter till schyffert tror jag) men. med min vanliga tur så vann jag inte denna gång heller. segt. fick en skiva med några jullåtar ändå

Nu är det sporspegeln.
och som pappa sa nyss "julia, hur ska vi förhålla oss till kladdkakan som står i kylen?" Ja. det kan man ju undra vad som händer med den.


I'm so scared about the future and I want to talk to you

jag har hittat min sladd till min guitar herogitarr! yey. mitt liv är fulländat.

nu ska jag städa rummet och sen ska jag spela match och sen ska jag till nalen och se oh no it's christmas och det ska bli asnice. stressigt dock, men det är nice. jag är grym på att hetsa.

lite nostalgi från konserten i höstas. GRYMMMMMMTMTMMTMTMTMTMTMT. Gissa om jag är taggad till augusti.



Omg omg omg

imorgon alltså.
har match och ska på oh no it's christmas typ samtidigt och jag vet inte hur jag ska hinna det. gah!!!!!! Fan vad illa av mig. men det ska bli nice iaf med julsaken, med krunegård och räisänen och alla. ska gå med emilia också så det blir trevligt. men fortfarande hur jag ska hinna är en gåta. jag känner mig som J-o i hipphipp.

Förresten.
Vad har idol-ola skaffat sig för frisyr?!?!?!


I'm on my knees looking for the answer, are we human...

..or are we denser?
Ja det kan man fråga sig kanske. En skön låt av the killers (http://www.youtube.com/watch?v=d97XFGR_IP0) och han har en frän fjäderkavaj på sig i videon också.

Nu ska jag lyssna lite på timo räisänen. och vem ska se honom imorgon då? jo jag och emilia. det ska bli nice! vi ska också se markus krunegård WEEEEEEI och veronica maggio, och några andra sköna. DEt ska bli trevligt.

Se det du också!
Här finns biljetter. Omg. det där var koolt va.


friday

ELias tycker inte att jag uppdaterar min blogg ofta, men dert tycker jag.

Johnossi

Johnossi igår ja. DEt var nice. Lägger upp andra bilder på fejan istället.. Kanske en film också.


min otursdag igår iaf: Jag försov mig, missade bussen med typ 1 minut som ska gå från danderyds sjh till min skola. men jag gick och det gick la bra ändå. Sen efter skolan gick jag runt i stan med emilia och höll på att bli inlåst på en toalett som var asskum! Panik. FAst vi hade trevligt ändå och fikade på ett mysigt art café i gamla stan. sen mötte jag shane och kalle och jag tappade ena mitt örhänge på kungsgatan (som iofs kostar femtio spänn på glitter, men ändå) Regnar gjorde det också. Sen var det spelningen och den var iofs nice. men det andra örhänget som jag hade i fickan ramlade också ur. ja. Sen när vi skulle hem så fuckade tuben upp ju så vi fick ta en taxi och grejer och vi missade tåget hem, det andra gick typ en halvtimme senare vilket var surt. Sen gick bussen jag skulle ta typ ett cpvarv runt hela åkersberga så jag kom inte hem förrän typ halv två. SÅ jag var sur när jag åkte hem igår sen kom mamma och ba "du får inte gå på konserter under veckodagar längre, nu är det jag som bestämmer" jag ba wooot. hon bestämmer en del över mig redan tycker jag. sen när jag skulle sova rang det i öronen som fan och jag trodde att jag hade fått tinitus och det hade varit pricken över i:et på denna härliga dag. och i morse när jag vaknade var jag förkyld trött och hade ont i magen. Inte skönt. men det ringer inte i öronen längre iaf tror jag! SÅ jag har nog inte fått tinitus. Men hemma är jag idag iallafall. På provdagen och allt. dumt.

Nu lyssnar jag på en livespelning av cigarettes and alcohol med oasis och vem ska se dom i januari då? HMmmmmmmmm jag :D Nu kanske jag borde gå och lägga mig eller nåt. Är trött. Risgrynsgröt ska jag äta sen också. DEt ska bli gott och juligt. Och omg jag skriver som en hamsterpajpojke verkligen!!1! Men ni får ha överseende. Ha en bra dag!

Coldplayyyyyyy

Jag har bokat biljetter till coldplay nästa sommar fråga om jag är taggad :D:D:D:D::D:D:D:D::D:D Går med mina syskon carl och emelie och det ska bli sjukt nice. och nu har jag ståplats denna gång också :D fast jag har typ dubbelbokat och grejer så jag kanske har sex biljetter jag ba wooot. :s fast ändå inte för jag har bara fått ett mail. men på deras hemsida står det nåt annat shit. SKumt.

Fast jag hade lite tjejont i min mage imorse. Det gjorde ont. sen den efterlängtade sprutan kunde inte jag och min syrra ta heller för att dom på sjukhuset hade klantat sig så vi kunde inte ta sprutan denna gång heller (förra gången glömde vi vaccinet)

Igår var jag shane och kalle på johnossi btw och snart kommer det bilder från det. Det var nice. John hoppade ner till publiken och vem tror ni stod där han hoppade ner typ - jo jag! Trots att det var en otursdag för mig igår. Kan berätta om det sen också. Nu blev det mycket text men ja. det får ni la tåla!

kan slänga in en bild på coldplay från konserten den 17/9!

Ey vadå country

Tjenare
Idag har jag spelat innebandy med min skola, det var kul :D Mitt lag som var utklädda till dalmatiner (inte min idé) kom till åttondel och åkte ut pga. dom adnra hade flera årskullar och grejer. surti.


jag och Linnea


Emilia var fint utklädd också    HAHA


Nu ska jag käak middag, ciao.


Das rum

Före:


Efter:


Försökte också placera mina böcker i en vacker färgordning. fungerade inte så bra.

Gosedjuren fick en hylla också. Tyckte att jag slängde många men dessa ser ut att vara en stor del kvar ändå.

Nu är pappa och promenerar och köper halstabletter åt mig och jag måste börja packa inför innebandyturneringen imorgon! Ska bli najjjjs. Ha en trevlig kväll


Nahhhh

Jag har ont i huvudet och är seg. det är inte nice.  och nu ringde min syster och sa att jag skulle laga köttfärssås och spaghetti jag ba wooot. ska bli spännande. mina kockkunskaper är juy inte de bästa...

här är en bild på min lilla hylla ovanför sängen. undrar vilka som ska få flytta in längst upp till vänster!

Blomma

Ey
Idag har jag ont i halsen och är hemma. hade tänkt att kolla lite på julkalendern på webb-tv men pallade inte mer än första avsnittet.. nu ska jag hitta på nåt annat. kanske kolla på top model eller nåt. menn jag måste iaf bli frisk till imorgn då det är innebandy i skolan som ska bli apkul! har hittat en skiva med låtar av åkersbergabandet Blomma vilket är kul =)

GRattis till
Linn också som fyller år idag :D:D (och där trixade jag lite och ni kan trycka på linns namn så kommer ni till hennes blogg! Fan vad bra gjort.)

usm

Tjenare!
Idag har jag spelat usm och det gick skitbra! Vi vann matcher och gick vidare till final och mötte täby igen och förlorade med 5-4 tyvärr... men ändå! vi kom två i detta smkval typ och är näst bäst i hela östsverige! Det är grymt.

skitkul att spela mot gamla gänget också! snart dags för en reunionträff hoppas jag. detta är en bild från när vi vann skolsm typ förra året :) mycket trevligt.

 

idag och igår har jag gjort om rummet också och nu är det färdigt. blev mycket trevligt. kanske lägger upp någon bild någon gång.

på onsdag är det johnossi också! ska bli mycket kul. och innebandyturnering i skolan på tisdag. jag är tagggad

bandi

Eyyyy
vi är vidare i sm :D:D:D Omg detta är stort. nu ska jag käka lunch och sen åka till samling.  mitt rum går bra förresten :D bilder på det kommer senare. det kommer bli bra.

timo

God kväll
Här sitter jag och har käkat daim och plopp och grejer och myser. Lyssnar på timo räisänen och han är grym. ser att han spelar på nalen den 5 mars. den spelningen är jag en aning taggad på! :)

Nu ska jag hämta min gitarr och lira lite. ciaooo

Sensation

Hejjjj kaj
Jag har varit i täby centrum idag och köpt present till min syster emelie. hoppas inte att hon läser detta men iaf jag köpte ett presentkort på MQ och jag fick en påse till det! det var det fulaste

spelade innebandy igår också, och vi ACKERS (!!!!!!!!) vann mot Täby is med typ stadslagsspelare och elitseriespelare och grejer :O :O Jag ba woot. ni förstår kanske inte detta men det är stort, men med underskattning från deras sida och en grym inställning från vår sida så funkar det grymt.

sen bar det av till shane som firades för att han fyllde år. det var trevligt!
lärde mig också denna grymma låt på gitarr vilket är najs!



nu har mamma fått nåt ryck och måla om mitt rum och sen ska pappa slipa om golvet typ. det blir fint sen får vi hoppas :) måste bara rensa ut allt. ha en bra dag!

Fail

Gah.
jag failar på allting nuförtiden. klantjulia!
nu måste jag iaf sova. godnatt!

Storasyster julia

Vill bara tillägga att idag när jag och emelie skulle ta spruta på sjukhuset så trodde dom att jag var storasyster.. Det tyckte inte min femåriga syster var så jättekul. HAHA jag menade fem år äldre syster. såklart.
)
hon tror att hon är snygg också.

400 slag

tjenare
var nyss nere på favvan för att köpa grädde som behövdes till maten som pappa tydligen har använt till någon annan maträtt. och vem är det då som får rycka in och skaffa nytt? jo den yngsta. alltså jag. livet är hårt.

mennnn iaf jag emilia och linnea ska starta ett band :D vi vet inte vad vi ska heta än bara. och vad linnea ska spela för instrument. och när vi ska repa och vem som ska sjunga. men annars är allt på det klara tror jag.. vi vill spela lite kent har vi kommit fram till också. typ 400 slag och musik non stop eller nåt. det löser sig säkert

där har vi dom. snygga är dom också!!

nu ska jag käka middag!
 

Tur det

Hon har dock hittat något annat att sysselsätta sig med under tiden..


Naeh

http://www.yearbookyourself.com/nextyear/index.html


ÅH NEJ DOM SKA STÄNGA NER YEARBOOKYOURSELF TILL NÄSTA SOMMAR! Gah. min syster är helt förstörd nu. detta har varit en stor hobby de senaste dagarna.


elefanter

Hejjhejjj
sitter och lyssnar på albumet tillbaka till samtiden som jag har fått låna av emilia. det är nice. men jag har ett dilemma gällande fredag. gah. jobbigtttttt.

nu ska jag plugga matte till nationella proven imorgon. ha en bra kväll

16 - timo räsäsäsäsänen

en grym låt förresten

Ey manetmannen!

jag hatar ost har jag kommit frma till! framför allt sån här grevé. herrgård är god däremot. och sen sånhär mögelost är god också. men resten är inte gott.

jag ska egentligen ha franska nu, men jag försov mig lite och då går det såhär. lite småskönt ändå. hinner fixa en massa grejer här hemma nu. dammsuga rummet och lite sånt.

ha en bra dag!