Elit

WOOOOOHOOOOO
vi är nu uppe i elit. det är ganska coolt. åbk f92, vi är grymma tjejer!

Musik

just nu lyssnar jag på:
Look What They've Done To My Song, Ma - Melanie
En tätort på en slätt - Lars Winnerbäck
Och det blåser genom hallen - Lars winnerbäck
Apologize - Timbaland

Plopp

Hola. Här sitter jag och lyssnar på Paolo Nutini - Last Request. Väldigt bra låt måste jag säga. Jag käkar plopp också, mycket goooottt. har inte smakat plopp med kaffesmak, undrar om den verkligen är god. appropå kaffe - jag har blivit typ värsta kaffomanen. jag dricker kaffe varje morgon, och efter middagen varje kväll. och jag har slutat med sockret, så nu blir det bara med mjölk. jodå!!

En tätort på en slätt

Lars Winnerbäcks nya låt en tätort på en slätt är skitbra. lyssna på: http://www.myspace.com/larswinnerback! japp. har inte uppdaterat på ett tag. men nuuuuså. yey. Nu är det ju förresten dags för alla björnar att värma upp för vinteridet, och för alla små fåglar att flyga till afrika. det är hööööööst. men det är fan varmt på eftermiddagarna och svinkallt på morgnarna. det gillar jag icke! jag vill börja använda min nya fina blåa mössa på eftermiddagarna också. näej nu ska jag kila vidare och spela lite på min nya gitarr.. jag är grym. jag går nu under benämningen ROCKJULLAN!

This is England

Såg This is England igår. Den var mycket bra. Hittade en jacka på h&m också, och en mössa på indiska. och så fick jag vantar och en keps av systeryster. mycket fint, jag får tacka bra nu. Träffade min grymt braiga vän Lina sen på kvällen också. Trevligt. Jo. Hej.

birthday.

jaså, då var man femton. nej inte riktigt än förresten. föddes typ klockan två.  men det är nice ändå. fick en gitarr i present, askul. jäpp. snart ska jag till stan med nati och emy, borde köpa jacka + halsduk och mössa. hm, ja nu måste jag börja göra mig iordning. hare.

Muffins

God kväll.
iadg har jag varit i skolan och sedan tränat. fick lite problem att hitta till bussen från moa. men efter lite virrande i gribbylund och efter lite vägvisfrågande så hittade jag rätt ^^ och det blev lite problem med träningen också. efter att ha cyklat typ halvvägs så kom jag på att jag hade glömt klubban. så smart är jag. och jag & moa bjöd vår undebara klass på våra egenbakade muffins idag. de smakade finemang, dock lite torra men, vafan. vissa orkade trycka i sig flera iaf. sen bjöd maco mig på en halv bulle och en bit av en pucko. danke! härligt onyttig jag har varit idag. jepp. snart är det IDOOOOOL TIME! och sen heroes. missade gårdagens avsnitt men hoppas att jag hänger med ändå ^^

JAG FYLLER FEMTON IMORGON OCH ALLA MÅSTE GRATTA MIG!! kramsen

hos moa

godmorgon. här sitter jag hemma hos moa. hon stack nyss och jag ska också kila snart. börjar kvart i nio. jag köpte stimorol original igår, dom är goda. jag har världens äckligaste andedräkt, borde kanske borsta tänderna igen. vi bakade muffins igår som vi ska bjuda på idag i skolan. blev lite torra men vafan. japp. och det här var det tråkigaste inlägget i världshistorien. tack. hej.


till jullbull från moatoa

nu är det moa som skriver, jullan sitter här brevid mig och kolla h&m katalogen.

jag tänkte bara säga att julia är en underbar vän som alltid ställer upp, även om hon inte tycker att det är så kul. jag kommer alltid att ställa upp på dig om det är något, :) med dig kan man prata om allt och det är en trygghet. du och jag, tack för denna underbara tid. jag älskar dig / bästa moan.


Pappa

Fotbollsmatch idag, vann med 2-1. Riktigt kul att lira idag, fast nu är jag typ helt död och sliten. det är fan så det ska vara! såg på babel igår. bra film, väldigt hemsk bara. se den!

min papa fyller 50 idag. han får gå på bio med mig och syster som present. this is england. den har fått så sjuuukt mycket bra kritik. najsen. det kommer en massa folk snart. funtar på vad jag ska sätta på mig. kanske ska shoppa med mams imorgon? jag behöver förnya min höstgarderob. ^^^^^^^^^^^^^^^ det där lät fult. men, ni förstår la ändå.


thank god it's fridayyyyy

fredag. najjjsen du. fast jag har match imorgon typ sju på morgonen. ajdå. men vi spöar dem. jag är laddad! jag kollar på babel. hemsk film.


Tuggummi

Köpte Stimorol Citrus Crush häromdagen. Dom smakar typ penicillin. Kanske kan byta med någon som har Extra white eller nåt. Så man har något tuggummi som är bra.

Och Linn du ska fan inte sluta på fotboll. Nej, icke. Njeeeeeeet.


Helg

Hola!
Det är fucking söndag idag, och måndag imorgon. Inte skönt. Jag har spelat fotboll och innebandy hela helgen och jag är friiiiiisk. Asbra. (dock lite snuvig men, vafan) Var på bio i fredags, såg simpsonsfilmen. Nice, fast jag har typ sett halva redan och det var ju inte så bra. ^^ Köpte en ny väska också. Svart, från H&M. Den är nice. Nu har jag typ sjuttio spänn kvar. It sucks. Fast jag borde gå och tigga lite av mama & papa. Japp.

Fan då, jag har typ inget roligt att säga. Då borde jag inte skriva ju. Hare fint allesammans.

Bajs

SKITkul (julia sök till sthlm live!): http://www.kpwebben.nu/spel/sortera-bajs/ 
Hur många poäng får du?

Dålig start

Morsning.
Är sjuk idag igen. Hostar som fan, inte skönt. Fan vad arg jag blev på Idol igår, det var ju inte kul alls. De förra säsongerna var mycket bättre, men man får bara hoppas på att det lyfter lite mer ikväll. Ikväll är det ju också final i Project Runway, yey. GOOOO JEFFREY! Dubbelavsnitt, börjar 21.00. Samtidigt som Heroes börjar på fyran, hade velat se det också, men icke sa nicke. Man får prioritera lite grejer här i livet. Nu ska jag kila vidare. Kanske kolla lite på HippHipp, eller något annat kul. Ha det fint.  

image8
Linn och Lina, snart måste vi ses igen!

Jag har bestämt mig

Okej, nu har jag bestämt mig. Det är här jag kommer att blogga framöver, och jag skiter i om det inte är någon som läser denna fast isf är det kul. ^^ Japp. Jag är sjuk idag. Inte bra. Förkyld typ som alla andra :( Skönt att vara hemma idag iaf. Även fast jag glömde plattan på vid lunch så att min syster brände hela jävla handen.. lalalala...

Ungefär 80 dagar kvar till LW på Annexet. Om nu min smarta mattehjärna har räknat rätt. Nu ska jag kolla igenom min engelskagrej igen. Hare fint!

image7
Är bara tvungen att lägga upp en bild från Mallis på mig och min syster Emelie.

Mycket att hålla reda på

ooooh shit hade jag en blogg här också. jag är ju inte riktigt klar i knoppen jag! ^^^^^^^^ men det är lite kul iaf