The times they are a changing

Halleu i stugan.
Håller på att lära mig bob dylans the times they are a chaning på gitarr. jag kan den med ackorden. men nu gäller det att få in ackorden i hjärnan så att jag kan lira det själv sedan. det kommer bli bra då. bra.

såg förövrigt i'm not there som handlar om dylan himself och den var bra. det var dock synd att jag inte förstod så mycket men min syster fick förklara en del för mig. yes. och så ska jag se på bio igen på fredag tror jag. då hipphippfilmen om morgan pålsson. jag älskar hipphipp och sketcherna med morgan pålsson. men om de lyckas få en långfilm på drygt en och en halv timme med morgan rolig tvivlar jag på. jag har saknat hipphippavsnitten så om de får till några roliga scener så är jag nöjd ändå.

nu ska jag nog sova tror jag. det är en dag imorgon också. ^^ sov gott!

bad

who. hallå i stugan. här sitter jag. lyssnar på u2s Bad. en grym låt. såg precis klart wallander. hemsk film.  ska till stan imorgon med min syster och hälsa på vår kära farmor samtidigt som vi ska titta lite i affärer. alltid mysigt. sen ska vi se Bob Dylanfilmen I'm Not There. spännande. såg för övrigt cloverfield i fredags. skum film. filmad med en rörlig kamera också så att man var helt yr efter. inte så nice.

block bash

goddag.
jag sitter i skolan och spelar block bash och väntar på skjuts hem. nu är det loooov vilket är skönt. fast segt att jag inte ska åka skidor =( sebbe sitter bredvid mig och suger på block bash och säger för någon outgrundlig anledning att jag ska säga att han är kung. det stämmer ju inte. det är ju kung carl gustaf som är kung.


23

nu har jag sett number 23 och den var ordentligt skum. inte bra heller. njet.

OH det där var 15 ord. 15 + 10 - 2 = 23 :O SHIIIIIIIIIIIIIT


sköni

godkväll 
det är så skönt att jag inte har någon träning ikväll. yeeeeeeeees. har inget att plugga heller typ. sitter och lyssnar på Kents låt ELEFANTER som är grymt bra. undrar vad jag ska hittta på ikväll. kanske borde se The Number 23 med gummifejset jim carrey som alex lånade ut till mig. jag har hört att den suger men vill se den ändå. så blir det nog. hoppas min käre far vill se den med mig annars kanske jag blir skrämd, han ser en aning läskig ut på framsidan. (försöker hitta en bild). kanske ska lira lite guitar hero också. har klarat en låt på expert. ja, jag är grym. sköni!


melon

hejsna
jag sitter i skolan och bredvid mig sitter alex och letar efter hemska bilder på internet. han har bland annat hittat en jävla melontjej som är skitläskig! image24

nu  kom den upp och fyfan vad äcklig den är. nu ska jag fortsätta skriva om käre Lars. HEJ!

too much information for my brain

who. det är mycket nu. väldiogt stressigt. hinner inte mer än att komma hem från skolan, plugga, käka middag och sedan dra iväg på träning. som jag ska göra nu. sitter och lyssnar på brucan och bono som sjunger och spelar stand by me. det är grymt! kul att bruce sjunger fel också.

och carl håller på att säga en massa biologigrejer till mig över msn. det blir lite mycket för min hjärnkapacitet. nu ska jag i väg och träna, hurtigt va?!

Rubik's cube

Godkväll
denna helg har jag inte gjort något speciellt, träffat min goda vän lina och spelat fotboll. just nu sitter jag och kollar på massa mongos som typ löser sånahär fyrkanter rubik's cube skiiiiiiiiitsnabbt. läskigt.
http://www.youtube.com/watch?v=FiRuGYeC0no&NR=1

nu ska jag sova tror jag. ska upp typ runt fem imorgon och på tisdag. =/////  GODNATT!

pumba, hela du är en gasboll

seeeen ska bröderna schulman börja blogga igen också! tillsammans, så det måste ju bli dubbelt så bra som förut.  www.vf.se/schulman tror jag att de kommer blogga på. konstigt att serven är överbelastad ^^

14 feb.

det var väldigt nära att igår var min otursdag. jag trodde att jag hade min ipod i min väska så jag oroade  hela skolan och trodde att den var snodd och anmälde det till rektorn och grejer. meeeen sen när jag kom hem så hittade jag den på bänken! det är inte lite pinsamt. men det var bra att jag hittade den iaf.

sen så tappade jag ett örhänge nör jag sprang till bussen :( men mamma har ett likadant så jag får la ta hennes. så det blev ingen otursdag, eller kanske lite för att jag gick runt och var deppig.

jag har valt till gymnasium också. det blev
1. marina läroverket ledarskap kommunikation
2. åva natur entreprenör
3. åva sam
4. tibble wwb
5. danderyd sam ekonomi
eller nåt sånt tror jag. sitter och lyssnar på johnny cashs spelning på österåkersanstalten. det är inte lite coolt att han har varit här! :O
måste tipsa om en skitrolig video också, även om den är lite hemsk.

http://www.youtube.com/watch?v=BMQOaeXsiKg

ha en trevlig helg :)


tjeeenaaaaa

whoeuy sitter coh srkiver om lars winnerbäck. det är lite segt.


pluggi

hejjjjj, det var ett tag sen jag skrev och jag har märkt att några har blivit upprörda för detta och jag ber såklart väldigt mycket om ursäkt. idag har jag varit i skolan där det har varit kul, speciellt med mina trevliga klasskamrater double-marcus. =D

sen har jag pluggat mycket matte, vilket jag gjorde lite okoncenterat. jag stördes av min syster som ville att vi skulle ta pappas kläder och klä ut oss till gubbar. så vi gjorde det, sen började jag plugga igen och det gick helt ok. nu ska jag snart se på gynning och sedan soooooova. ska ha matteprov och gå till doktorn imorgon.
ha en trevlig dag

school

halloj. jag är i skolan och sitter och håller på med ett arbete om en massa jobb och grejer. det är inte så himla jättekul. men man kan kan ju leka lite på datorerna och det är ju aldrig fel. jag har ont i hvuudet också. får det av syslöjd jag vene varför. detta var ett segt inlägg. meeen btw, emy hälsar!
pussen!!!

barracuda

tjenis.
idag har jag lirat match, vilket var roligt. brorsan är hemma också så jag är glad, hör hur hur han sitter och kämpar med barracuda där inne. han suger :)