Tisdagar <3

Hejhejhej
Idag är det tisdag och dom är sköna. Hje!

Sverige

Helllllo
nu är jag hemma och polen var helt ok. det var ganska likt så som man tänker sig hur öst ska vara. men god mat där vi åt och trevliga människor. nu ska jag snart iväg och spela match :) ska bli nice. har fotat en del i polen vilket kommer upp på bloggen snart hoppas jag!

Ciao mina vänner

Polski

tjendobryj
jag vet inte hur det stavas, men det uttalas så där iaf och betyder hej på polska. dit åker jag imorgon! är taggad.

jag har köpt en ny dator okcså. men internet fuckar up på den vilket är jättedumt :( & nu när min bror är i polen också så måste jag klara av det själv, om inte pappa kan hjälpa till på ett hörn. nu ska jag vidare och fixa med min nya dator. ciaooooooooooooooo! och ha det bra här sverige i helgen.


Nobody said it was easy.

Tja
Idag är det tisdag, vilka brukar vara mycket sköna. denna är också skön, men min bror carl åker tillbaka till polen imorgon =( det är väldigt tråkigt. ska inte lyssna på deppiga låtar nu för då vet vi vad som händer.
nänä nu ska vi inte vara såna. och jag ska sluta skriva här och gå och umgås med min bror, ska förresten träffa honom i helgen sen också. då ska jag resa till öst!

http://www.youtube.com/watch?v=0l4d2xqXPro
Bra grejer.
KRISTIAN ANTTILA NÄSTA VECKA OCKSÅ! Taggad.

I never thought I would be struck by jealousy but now i am and it's black and it's killing me (Laakso - stay tuned to my love)


unika besökare

6 unika besökare idagockså, utan mig själv inräknad! detär nice

Rock'n'roll är min ursäkt ikväll

goddag
sitter och skriver om barack obama på engelskan och lyssnar på när coldplay sjunger den akustiska versionen av in my place. lyssnade nyss på akustiska yellow, den var inte lite skön! nu ska jag fortsätta plugga.... detta är segt.


Den som lever utan galenskap är inte så vis som man förmodar.

16!

Idag fyller jag 16 :D Det är nice. igår hade jag match, sen var jag i stan med shane och det var värsta kändisspottningen igår. först vare sångaren i melody club som kom gående med barnvagn i gamla stan. 

sen var det självaste calle schulman som satt i en taxi på en tvärgata till drottninggatan.


nu ska jag fippla med mina nya presenter. fick b la en kamera som är rolig att fixa med. sen ska jag plugga, det borde vara förbjudet på sin födelsedag! men i alla fall. sen ska jag käka tårta med familjen + farmor tror jag. sen äre dags för match. HARE!

Waaaaaaaaallllll-e

hej människor.
ikväll har jag sett wall-e. och så har jag börjat gilla säga wall-e så som dom gör i filmen som jag finner lite lustigt. veckan har varit rolig med mycket som har hänt. i onsdags var det den underbara coldplaykonserten som jag har missat att skriva om och den var grym! shit, vad grym den var. låten som var bäst var den dom spelade sist, yellow.

Mina tre favoritlåtar just nu är
Yellow - Coldplay
Clear - Laakso
Smutser - Kristian Anttila

Jag vet ingenting

Allt krockar. Skolfoto nästa fredag, då pappa har bokat flyg till Polen på morgonen. Match och träff med klassen nästa helg också. men det kan jag såklart inte vara med på pga polen. men det ska bli kul med polen också. fannnnnnnnnnnn :(

18 karat gold

Tjaba
har laddat ner mycket musik så jag är glad idag. dessutom har jag ingen träning ikväll, även om jag måste städa lite innan fredrik och filip drar igång. sköning förra veckan, som trodde att stockholm var ett landskap. Lyssnar på kristian anttila nu btw, bra! tackar erik för tipset. Jag fyller år på söndag också! det är nice det. måste boka övningskörningkurs och grejer. Nu borde jag skriva önskelista. Ha det!

kulturell

NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ jag skrev ett bra blogginlägg som försvann när jag råkade trycka på tillbakaknappen. hatar det!!!

OK nu ska ja berätta om min dag. det började med att jag och amanda begav oss i kylan mot stan, stressade i oss en toast från seven eleven och sedan mot cirkus för att se genrepet till rheborg ulveson och uggla. det var bra, se det! sen stressade vi oss mot åkersberga igen och träffade shane och lina för att se linns revy obscen. det var jättebra det med, se det. linn var jätteduktig! sen åkte vi mot stan igen för att käka middag, men det blev lite svårt för mycket hade stängt. men till slut hittade vi en mysig som jag..hm..inte kommer ihåg namnet på riktigt. nej.
 bild: jag och linn på gotland. med 10kulorsglass! god!

nu ska jag snart sova för jag har match imorgon bitti :D ska bli kul. första innebandymatchen för säsongen, nice. snack om att se kristian anttila den 2 oktober med erik också, det vore mycket trevligt! måste lyssna lite till bara och kolla om det är min del av kakan.

ha en trevlig kväll. HEJ!

LW

Glömde skriva en viktig sak. Det var så att min syster såg självaste Lars Winnerbäck i gamla stan idag. Det är för cooolt, synd att inte jag var med bara! :(

moe

hola.
idag hade jag en dålig dag, var lite nere. men sen skulle jag fika med moa i stan och allt blev genast bättre. det är lite lustigt det där. :)

segling imorgon

Hejppa
imorra ska vi ut och segla med klassen! ska bli nice. dock är typ säsongens viktigaste träning imorgon så det känns ju lite sådär, jo.. nu måste jag snart packa lite! HARE!


Jag fattar ingenting

Nej, det gör jag icke. Nu måste jag plugga, hej.

det känns, du vet det känns

tjenna
jag har varit på åland och har lirat innebandy i helgen. det var spännande, är dock lite trött nu.. har köpt med mig 7000 tuggummin hem men det är nice. nu ska jag nog gå och käka ett digestivekex och sen sova..skönt, egen säng och mamma har städat mitt rum som såg ut som ett bombnedsslag. schysst!

http://www.youtube.com/watch?v=YegnJe1XDNg


sovmorgon

HOLA!
Just nu har jag sovmorgon. Min buss går om knappt tjugo minuter och vi ska ha någon jäkla lekdag av något slag... vi i LK är dock lite vana med det så det blir kanske lite segt. imorgon ska jag till åland och det är samling 7.30!!!!! ja jag vet >< jag måste packa också. kommer jag inte hinna idag men får la gå upp ännun tidigare än bestämt imorgon. skönt!

tu es parles francais?

salut
jag har franskaglosor till imrgon. hari nte ens kollat på dem, vilken liten gangster jag är. fast jag lär ju få lite tid imorgon bitti får jag hoppas. idag har jag tränat viklet var trelvigt. 8.30 - 17 i skolan dock som var seeeegt, även om jag hade min första spännande psykologilektion. en bild från helgen kommer här.. nu måste jag läsa igenom mina franskagrejer! AU REVOIR!


Obviously something's gotta be done

tjennnnnna
idag har jag gått 8.30 till 17. det är inte kul, det gör vi imorgon också... :( jobbigt. min bror fyller år idag också, grattis till honom. ingen i träning ikväll vilket är mycket skönt! Dock har jag tryckt i mig lite tårta, så träning ikväll skulle nog behövas. nu ska vi uppvakta carl lite mer tror jag. eller nåt. Ska plugga lite sen också, åker ju till åland i helgen så då hinner man ju inte nåt. >< dumt.

DAGENS LÅT HÖRNI: http://www.youtube.com/watch?v=F3Yxs77G8SQ
Den är shhhhön. Dagens bild är passande på mig och dagens födelsedagsbarn min bror Carl.
Och hare bra människor CIAO!

hallelujah

http://www.youtube.com/watch?v=IlJeS8GDTcI

denna har amanda lärt mig på gitarr också, är inte så svår som man tror. tycker att videon har en skön stavning också. bra film.

om man är korkad tom och glad

Tjena mors
i helgen var jag ute och seglade och det var väldigt trevligt :) sen var jag på dop vilket var kul också, en liten selma skulle döpas. ett sött litet bebis, det där blev ju lte fel. tänkte skriva barn sen blev det bebis och hela meningen fuckade upp sig. men det var en söt liten krabat!

idag var det skola och jag var skettrött på franskan. resten av dagen gick snabbt. sen pluggade jag matte vilket var bra av mig för jag har läxa till imorgon.
FÖRRESTEN! Jag har lärt mig kalla mig - vapnet. iaf lite av introt. sen sunday bloody sunday med u2 också, tack shane.
nu har jag fått i uppdrag att hitta an article about the election, vilket jag måste fixa innan träningen.
hare