Japaner

HAHAHAHA!
http://youtube.com/watch?v=Ll2kajMH2u0
så jävla kul, japaner är inte riktigt kloka. har fått bilderna från lwkonserten nu. :) biljetterna till konserten sommaren 08 släpps imorgon också. trevligt.
image20

Lasse

http://www.youtube.com/watch?v=TjHy84rOuqo
grym video, till en grym låt. nu ska jag gå och hitta på något annat.


Sjuk

hola
jag är sjuk idag. :( är jättehes och har ont i halsen. och jag har slagit nytt rekord på crazy taxi. dock leder matilda listan nu. men snart kommer jag igen.

skitkul :D
http://katastrofalaomslag.blogspot.com/ 

Grymt Lasse!

Fyfan vad underbart. Weeho!

Jag är nästan kändis

Det här är lite coolt. http://www.innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?d=105&aid=28389 och det är min kompis! :D woeho.
nu ska jag läsa harry potter som min kära mamma köpte till mig idag! och jag är grym på crazy taxi.

miss blue - vincent

sweeeeeeeeeet misssss bluuuuuuuuuuue! så jävla bra. spelar den oooom och om igen. grym! jag har typ sjutton muskelknutar i ryggen känns det som :( bara för att mamma säger att jag ska sträcka på mig. det har bara gjort det värre :( har varit på åva och kollat till gymnasie idag. det verkar skitbra. nv entreprenör framförallt! men det finns mycket att välja på och det är långt kvar tills vi ska välja. lär väl ändra mig sjutton tusen gånger till dess.. nu borde jag plugga lite idrott. ska kunna vad stress och sånt är till imorgon. hare!

nu börjar låten igen. mmmm. sweeeeeeeeeeeeeeeeeeet miss blue, how do you do?

FREDAG!

Det är mycket nu - har typ femton prov nästa vecka. och så vet jag inte vilket gymnasium eller vilken linje jag ska gå och grejer. och gymnasiemässan gav mig inte så mycket. alla bara prackade på en en massa papper hela tiden.

MEN PÅ FREDAG ÄR DET LARS WINNERBÄCKKONSERT! I can't wait. Jag är skitexcited. Nu ska jag plugga lite. ha det bra folks.

Rädda ett träd - ät en bäver

HOLA! idag höll jag på att halka typ femton gånger när jag var påväg hem från bussen. det var lite pinsamt. seeeen har jag varit på röllingby idag och jag tycker att det verkar bra. så det är väl där jag hamnar tillslut :) hm. ska till gymnasiemässan imorgon. ska bli kul. min mobil har pajat så nu går jag runt med den flashiga nokia 3310. jag är beroende av SNAKE 2!!!! japp. men nu ska jag lägga fram lite kläder för imorgon, ha det bra människor!  

irrrrri

idag har moa och jag reflekterat lite kring bandits slogan "vi spelar vad vi vill!". vadå, vem skulle spela vad man intevill? ooch sen så var det en annan slogan ocksåsom jag inte kommerihåg vardet var men vi störde oss på denmed.och jag lackarför att mitt mellanslag fungerar inte så himla bra såibland är det lite dåligt med mellanrum. jag hoppas att du har överseende med det. ^^


SLASK

hatar denna slask och skit. och idag kom det in i skorna också, inte kul. faaaast en sak är bra, det är kramsnö och då kan man kasta snöbollar på alla. det är bra. nu borde jag hitta lite fakta om jules verne till franskan imorgon. btwww måste jag tipsa om en skitbra låt: shout out louds- you are dreaming. skitabra. tack, hare fint folks.


Let me smile for you

just nu pluggar jag no, och ska hitta lite text om elvispar. jag hittar tyvärr inte så mycket men det är väl bara att leta på. ska spela innebandy idag och möta täby is. lite derby! ska inviga mina nya skor. och det blir första matchen med nya klubban också. trevlans. min mobil är så jäkla skum. den slocknar ibland, och texten typ viker sig ibland och grejer. det går inte heller att smsa folk. det är inte kul. jaja den blir väl bättre snart.
nu måste jag fortsätta. ska ner till centrum och köpa farsdagpresent också. hare!


HAHAHAHA

Jag bara måste.. http://www.bestofblocket.se/bilder/blocket_565.jpg
nu ska jag dock sova, godnatt!

Roligt

http://www.bestofblocket.se/

på den hemsidan kan du sitta och garva längeeeeeeeeeee.. och på tjuvlyssnat.se också, fast den är gammal

En liten dvärgsmiley som gärna vill vara din vän

hej
jag var hos tandläkaren och det är mongo. hon vill inte göra något åt mina tänder så då får jag väl gå runt som en fåne hela livet, tack. sen har vi fått skolfotona och min syster sa att jag såg likadan ut som hector på bilden, tack. sen så fick jag inte upp rödbeteburken när jag skulle äta lunch. jag hittade dock en annan och fick upp den. nu ska jag plugga no.

:]

LEDIG

Ska till tandläkaren imorgon typ runt elva, och min lärare sa att det var okej att jag var hemma hela dagen! Wooo! Grymt skönt.. nu kan jag skriva klart nogrejen och grejer imorgon. bra.

nu ska jag på teorisak med fotbollen och sedan träna innebandy. ha en trevlig kväll!


Gräset är inte alltid grönare på andra sidan

GOSH! vilken dag. först missade jagbussen imorse och det var skitstressigt. sen efter skolan så skulle jag och min syster åka och handla mat. det blev världens jävla grej av  det men jag orkar inte dra det nu tyvärr. jag tappade även mitt örhänge i affären. :( inte kul! sen har jag en nogrej att göra också. jag är trött. ha det bra folks!

Statistik

fan. min statistik sjunker! läs, människor, läs!! nu är jag hos amanda och hon sover som en liten bebis. snart ska jag till farmor med min syster. hon åker från åkersberga och jag sätter mig på tåget som hon sitter på som åker till stan. smart va? sen tycker jag att amanda ska skjutsa mig på sin moppe till tåget. jag tycker att det är en liten skyldighet som moppeägarna har.

KRAMMMMMMMMSEN!

Tips

Mitt hår ser förjävvvligt ut. Skit också. Färga aldrig håret!!!!!! DEt är bara dumt. vad ska jag hitta på nu då? det är väl bara att vänta tills det växer ut i guess. typ till i jul typ. och sen klipper jag det kort eller nåt. jag är dum i huvet. men nu är det gjort i alla fall och det är bara att vänta eller nåt.

förutom det så är jag sjukt trött och jag har ont i min benhinna. och jag saknar min bror och jag har ont i magen för att jag har käkat för mycket choklad. annars är allt bra. tack och adjö.